top of page

 

 

  Diana Sedysheva er en profesjonell boligfotograf som bor i Oslo Norge. Lidenskapen for fotografering har ledsaget og griper fremdeles Diana i mange år. Hun studerte foto i Oslo Fotokunstskole. På fotoskolen ble Diana kjent med et analogt kamera. Erfaring av å ta bilder med film lærte henne til å være oppmerksom på detaljer og nøye med komposisjon. Det er også viktig når en man fotograferer arkitektur og interiør. Som regel er poenget i detaljene.

 

  Under studiene på fotoskolen oppdaget Diana en ny lidenskap for arkitektur og interiør foto. Skjønnheten og genialiteten til linjene i arkitektoniske og indre bygninger inspirerer til å understreke deres unike og uovertruffenhet gjennom fotografering.

 

  Vårt hjem er det en viktig del av livet vårt, et sted hvor vi gjenopplever noen av de viktigste øyeblikkene sammen med våre familier og venner. Hvert hus eller leilighet er unikt og gjenspeiler oss selv. Oppgaven til fotografen er bare å reflektere denne kosen og atmosfæren der fremtidige innbyggere vil være like komfortable som de forrige.

 

  I tillegg studerte Diana styling hos en av de beste stylistene i Moskva (Styling for AD (Architectural Digest) og ELLE Decoration). Dette kurset gjorde det mulig for Diana å se og formidle interiøret og stemningen i interiøret enda bedre. boligfotografering.

DSC_0885.JPG
_DSC5161s.jpg
bottom of page